Osta Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby tai T@b -matkailuauto Jokicaravanista

Valtuutettu maahantuoja Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b -matkailuautoille ja asuntovaunuille

Jokicaravan on ylpeä olla valtuutettu maahantuoja arvostetuille matkailuauto- ja asuntovaunumerkeille, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Tarjoamme laajan valikoiman näiden huippuluokan tuotteiden sivuillamme ja nettikaravaani.com-palvelussa. Riippumatta siitä, etsitkö kompaktia matkailuautoa vai tilavaa asuntovaunua, meiltä löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Jokicaravanin tavoitteena on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Jos etsit täydellistä matkailuautoa tai asuntovaunua, me autamme sinua löytämään unelmiesi ajoneuvon. Voit tutustua valikoimaamme verkossa ja pyytää tarjouksen kätevästi sivujemme kautta. Jos haluat olla varma valinnastasi tai sinulla on kysyttävää, voit myös tulla käymään meillä Joensuussa tai Lappeenrannassa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään ja varmistaa, että saat tarvitsemaasi tietoa ja neuvontaa.

Ajoneuvojen toimitus suoraan kotiisi ja kattavat huoltopalvelut

Jokicaravan pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen. Siksi olemme ottaneet käyttöön uuden palvelun: asuntovaunujen ja matkailuautojen toimituksen suoraan kotiisi. Jos löydät unelmiesi ajoneuvon valikoimastamme, toimitamme sen käyttövalmiina suoraan kotiovellesi. Tämä säästää sinulta aikaa ja vaivaa, ja pääset heti nauttimaan uudesta matkailuauto- tai asuntovaunuelämästäsi.

Lisäksi olemme täällä palvellaksemme sinua myös pitkän aikaa ostotapahtuman jälkeen. Jokicaravan ostaa käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot vaihdossa, ja tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Se tarkoittaa, että voit luottaa meihin ajoneuvosi korjausten, huoltojen ja muiden tarvittavien palveluiden suhteen. Ammattitaitoinen huoltohenkilökuntamme varmistaa, että ajoneuvosi pysyy huippukunnossa ja sinä voit keskittyä nauttimaan matkailusta täysin siemauksin.

Kanta-asiakasetuudet ja laaja valikoima lisävarusteita

Jokicaravan haluaa tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen karavaanarikokemuksen. Siksi meiltä löytyvät kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet. Liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat erilaisia etuja, kuten esimerkiksi kemikaalit ja kaasut kanta-asiakashintaan. Haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat varusteet matkailuauto- tai asuntovaunuelämäsi mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Jokicaravanin valikoima kattaa laajan valikoiman lisävarusteita, kuten keittiötarvikkeita, makuupusseja, leirintätuoleja, telttoja ja paljon muuta. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta, joten voit keskittyä valmistautumaan seuraavaan seikkailuusi. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laadukkaita tuotteita ja palveluita asiakkaillemme, ja haluamme tehdä karavaanarinelämästäsi mahdollisimman mutkatonta ja miellyttävää.

Olet sitten aloitteleva karavaanari tai kokenut matkailuautoilija, Jokicaravan on oikea valinta matkasi varrella. Palvelemme sinua ylpeydellä ja intohimolla, ja tarjoamme sinulle parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä meihin jo tänään – autamme sinua mielellämme unelmien matkailuajoneuvosi löytämisessä ja tarjoamme sinulle erinomaista tukea sekä huoltopalveluita pitkän aikaa eteenpäin!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg