Nauti matkailusta Dethleffs asuntovaunuilla ja matkailuautoilla

Vapauden maku Dethleffsin kyydissä

Kun arki alkaa tuntua ahtaalle ja kaipaatte vapautta, Dethleffsin asuntovaunut ja matkailuautot tarjoavat ratkaisun. Jokicaravanin kautta löydätte laajan valikoiman Dethleffsin ajoneuvoja, jotka on suunniteltu tuomaan matkailuunne uudenlaista mukavuutta ja joustavuutta. Olipa kyseessä viikonloppureissu lähimetsään tai pidempi loma Euroopan halki, nämä ajoneuvot ovat luotettavia kumppaneita matkallanne. Dethleffsin asuntovaunut ja matkailuautot ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja käytännöllisistä ratkaisuistaan, jotka tekevät matkustamisesta nautinnollista.

Jokicaravanin asiantunteva henkilökunta Joensuussa ja Lappeenrannassa auttaa teitä valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan ajoneuvon. Meiltä saatte myös kattavat huoltopalvelut, joten voitte lähteä matkaan huoletta. Lisäksi, jos teillä on jo asuntovaunu tai matkailuauto, mutta haluatte päivittää sen uudempaan, Jokicaravan tarjoaa vaihtopalvelun, jossa voitte tarjota vanhan ajoneuvonne osana kauppaa.

Matkailuautojen ja asuntovaunujen kotiinkuljetuspalvelu

Uuden ajan karavaanarit arvostavat helppoutta ja vaivattomuutta, ja Jokicaravan vastaa tähän tarpeeseen tarjoamalla käyttövalmiiden asuntovaunujen ja matkailuautojen toimituksen suoraan kotiovellesi. Tämä palvelu säästää aikaa ja vaivaa, sillä voitte aloittaa matkanne heti ilman ylimääräisiä järjestelyjä. Olipa kotinne missä päin Suomea tahansa, toimitamme teille valitsemanne Dethleffsin ajoneuvon turvallisesti ja luotettavasti.

Kotiinkuljetuspalvelumme on vain yksi esimerkki siitä, kuinka pyrimme tekemään karavaanareiden elämästä helpompaa. Lisäksi, kun liitytte Jokicaravanin kanta-asiakkaaksi, saatte etuja, kuten alennuksia kemikaaleista ja kaasuista. Meiltä löytyy myös kaikki tarvittavat lisävarusteet ja tuotteet, jotka tekevät matkailusta entistäkin mukavampaa.

Laadukkaat huoltopalvelut ja lisävarusteet

Dethleffsin asuntovaunujen ja matkailuautojen omistajana voitte luottaa siihen, että Jokicaravan tarjoaa teille ensiluokkaiset huoltopalvelut. Meidän kauttamme saatte kaikki tarvittavat huollot ja korjaukset, jotta ajoneuvonne pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja turvallisena käyttää. Huoltopalvelumme varmistavat, että matkailuautonne tai asuntovaununne on aina valmis seuraavaan seikkailuunne.

Lisäksi, meiltä löytyy kattava valikoima lisävarusteita ja tuotteita, jotka tekevät matkailusta entistäkin nautinnollisempaa. Olipa kyseessä sitten markiisit, pyörätelineet tai navigointilaitteet, meiltä löydätte kaiken tarvittavan. Ja kanta-asiakkaanamme saatte nämä tuotteet aina edulliseen kanta-asiakashintaan. Jokicaravan on täyden palvelun karavaanariliike, joka on valmis tukemaan matkailuunne alusta loppuun.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg