Miksi valita matkailuauto vuokraus lomalle?

Lomakausi lähestyy ja moni meistä miettii, mikä olisi paras tapa viettää ansaittua vapaa-aikaa. Matkailuauto tarjoaa ainutlaatuisen vapauden ja joustavuuden, joka tekee lomasta unohtumattoman. Jokicaravanin kattava matkailuautojen valikoima tarjoaa jokaiselle jotakin, olitpa sitten suunnittelemassa viikonloppureissua lähelle tai pidempää seikkailua kauemmas.

Matkailuauton vuokraaminen on helppoa ja vaivatonta. Jokicaravanin asiantunteva henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan ajoneuvon. Olipa kyseessä sitten pieni retkeilyauto kahdelle tai suurempi asuntoauto koko perheelle, löydät meiltä varmasti mieleisesi vaihtoehdon.

Vapaus suunnitella oma reitti

Matkailuautolla matkustaessa sinä päätät, minne menet ja milloin. Ei enää aikataulujen orjana olemista tai täyteen ahdettuja hotelleja. Voit pysähtyä lempipaikoissasi niin kauan kuin haluat tai jatkaa matkaa uusiin maisemiin, kun mieli tekee. Jokicaravanin vuokraamat matkailuautot ovat varusteltu kaikilla mukavuuksilla, joten voit nauttia matkastasi ilman huolta yöpymispaikoista.

Reitin suunnittelu on osa matkailuautolla reissaamisen iloa. Voit tutustua etukäteen kiinnostaviin kohteisiin ja suunnitella päiväretkiä, jotka rikastuttavat lomaasi. Jokicaravanin matkailuautoilla pääset vaivattomasti niin kaupunkien sykkeeseen kuin luonnon rauhaan, ja kaikki tarvittava kulkee kätevästi mukanasi.

Mukavuutta ja monipuolisuutta matkailuautossa

Jokicaravanin matkailuautoissa yhdistyvät kodin mukavuudet ja liikkuvan loman vapaus. Vuokra-autot ovat hyvin varusteltuja, sisältäen mukavat vuoteet, keittiön, suihkun ja WC:n. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia tutuista mukavuuksista samalla, kun tutustut uusiin paikkoihin. Ei enää huolta siitä, missä syöt tai missä yövyt – oma koti kulkee aina mukanasi.

Monipuolisuus on yksi suurimmista syistä valita matkailuauto lomalle. Voit suunnitella päiväsi täysin vapaasti, ja Jokicaravanin matkailuautojen avulla voit yhdistää erilaisia aktiviteetteja, kuten patikointia, pyöräilyä tai kalastusta. Matkailuauton vuokraus antaa sinulle mahdollisuuden luoda täydellisen loman, joka vastaa juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi.

Edullinen ja ekologinen vaihtoehto

Matkailuauton vuokraaminen voi olla myös taloudellisesti järkevä valinta. Jokicaravan tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, ja kun otat huomioon säästöt hotellikustannuksissa ja ravintolaruokailussa, matkailuauto muodostuu usein edulliseksi vaihtoehdoksi. Lisäksi, kun kaikki tarvittava on mukana matkailuautossa, vältät turhat ostokset ja säästät rahaa.

Ekologisuus on nykypäivänä tärkeä tekijä monille meistä, ja matkailuautoilu voi olla ympäristöystävällisempi vaihtoehto verrattuna perinteisiin lomamatkoihin. Jokicaravanin matkailuautot ovat nykyaikaisia ja polttoainetehokkaita, mikä vähentää matkasi hiilijalanjälkeä. Lisäksi, voit valita kohteita, jotka tukevat kestävää matkailua ja nauttia luonnosta aiheuttamatta sille tarpeetonta rasitusta.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg