Matkusta mukavasti Dethleffs asuntovaunuilla ja matkailuautoilla

Vapauden tuntu tiellä – Dethleffsin matkailuajoneuvot

Kun suunnittelet seuraavaa lomamatkaasi, mukavuus ja vapaus ovat kaksi tärkeintä tekijää, jotka tekevät reissusta unohtumattoman. Jokicaravan tarjoaa juuri nämä elementit valikoimallaan Dethleffsin asuntovaunuja ja matkailuautoja, jotka ovat tunnettuja niiden laadusta, kestävyydestä ja käytännöllisyydestä. Dethleffsin ajoneuvot ovat suunniteltu niin, että matkustaminen on nautinnollista ja vaivatonta, olipa kyseessä sitten viikonloppuretki lähelle tai pidempi seikkailu kaukaisempiin maisemiin.

Joensuussa ja Lappeenrannassa palveleva Jokicaravan on asiantuntija, joka tuntee karavaanarin tarpeet. Meiltä löydät Dethleffsin laajan valikoiman, joka kattaa niin kompaktit matkailuautot kuin tilavat asuntovaunutkin. Jokainen malli on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja toimivuutta, jotta voit keskittyä nauttimaan matkastasi. Lisäksi, uutena palveluna toimitamme ajoneuvot käyttövalmiina suoraan kotiovellesi koko Suomen alueella.

Laadukkaat palvelut ja vaihtoehdot karavaanareille

Jokicaravan ei ole pelkästään ajoneuvojen myyjä, vaan tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua niin uuden matkailuajoneuvon hankinnassa kuin vanhan huollossa tai päivityksessä. Voit myös tarjota vanhaa asuntoautoasi tai matkailuvaunua vaihdossa, mikä tekee uuden ajoneuvon hankinnasta entistäkin helpompaa ja edullisempaa.

Karavaanarin elämässä tärkeät lisävarusteet ja tuotteet ovat olennainen osa matkustamisen mukavuutta. Meiltä löydät kaiken tarvittavan, aina kemikaaleista kaasuihin, ja kanta-asiakkaanamme saat nämä tuotteet aina edulliseen kanta-asiakashintaan. Liity siis kanta-asiakkaaksemme ja hyödynnä tarjoukset, jotka tekevät matkailusta entistäkin nautinnollisempaa.

Asiantunteva palvelu ja laaja valikoima

Jokicaravanin asiantunteva henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan Dethleffsin matkailuajoneuvon. Tutustu laajaan valikoimaamme nettikaravaani.com-sivustolla tai tule käymään liikkeissämme Joensuussa ja Lappeenrannassa. Meiltä löydät niin uudet kuin käytetyt vaihtoehdot, ja voit olla varma, että jokainen ajoneuvo on tarkastettu ja huollettu ammattilaistemme toimesta.

Valitsemalla Jokicaravanin, valitset luotettavan kumppanin matkailuajoneuvosi hankintaan ja ylläpitoon. Olemme täällä sinua varten, jotta voit keskittyä olennaiseen – matkustamisen iloon ja vapauden tunteeseen, jonka vain Dethleffsin asuntovaunut ja matkailuautot voivat tarjota. Pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme, ja aloita unelmiesi matka jo tänään!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg