Matkailu- ja asuntoautot Jokicaravanilta Lappeenrannasta ja Joensuusta

Matkailuautojen ja asuntoautojen asiantuntija

Me Jokicaravanilla tarjoamme laajan valikoiman matkailuautoja ja asuntoautoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Valikoimastamme löydät tunnettuja merkkejä kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Kaikki ajoneuvomme ovat tarkastettuja ja huollettuja, joten voit luottaa niiden laatuun ja kestävyyteen.

Matkailuautojen edut ja varustelu

Matkailuautot tarjoavat monia etuja verrattuna perinteisiin matkustustapoihin. Ne antavat vapauden liikkua ja pysähtyä missä ja milloin haluat. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan niin lyhyille viikonloppureissuille kuin pidemmille lomamatkoillekin.

Meidän matkailuautomme ovat varusteltu kaikilla mukavuuksilla, joita tarvitset matkallasi. Näihin kuuluvat muun muassa keittiö, makuutilat ja WC. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman lisävarusteita, kuten aurinkopaneeleja, ilmastointilaitteita ja navigointijärjestelmiä, jotka tekevät matkailusta entistä mukavampaa.

Asuntoautojen vaihtoehdot ja vaihtopalvelut

Asuntoautot ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia matkailun vapaudesta ilman hotellien ja muiden majoitusvaihtoehtojen rajoituksia. Meillä on laaja valikoima uusia ja käytettyjä asuntoautoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Tarjoamme myös mahdollisuuden vaihtaa vanha asuntoautosi uuteen. Ostamme käytetyt asuntoautot ja tarjoamme niille kattavat huoltopalvelut. Tämä tekee vanhan ajoneuvon vaihtamisesta uuteen helppoa ja vaivatonta.

Toimituspalvelut ja huoltopalvelut

Uutena palveluna tarjoamme mahdollisuuden toimittaa asuntoautot ja matkailuautot käyttövalmiina suoraan kotiisi. Tämä palvelu on saatavilla koko Suomessa, joten voit aloittaa matkasi heti ilman ylimääräistä vaivaa.

Lisäksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikille myymillemme merkeille. Huoltopalvelumme varmistavat, että ajoneuvosi pysyy hyvässä kunnossa ja on aina valmis seuraavaan seikkailuun. Voit myös liittyä kanta-asiakkaaksemme ja saada etuja, kuten alennuksia kemikaaleista ja kaasuista.

Matkailuautojen ja asuntoautojen vuokraus

Jos et ole vielä valmis ostamaan omaa matkailuautoa tai asuntoautoa, tarjoamme myös vuokrauspalveluja. Vuokraus on erinomainen tapa kokeilla matkailuautoilua ennen oman ajoneuvon hankintaa. Vuokrausvalikoimastamme löydät erilaisia malleja ja varustelutasoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin.

Vuokrauspalvelumme on joustava ja helppo käyttää. Voit valita vuokra-ajan ja ajoneuvon tarpeidesi mukaan. Kaikki vuokra-ajoneuvomme ovat huollettuja ja tarkastettuja, joten voit luottaa niiden laatuun ja turvallisuuteen.

Ota yhteyttä meihin Jokicaravanilla ja löydä täydellinen matkailuauto tai asuntoauto seuraavalle seikkailullesi. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita ajoneuvoja, jotka tekevät matkailusta mukavaa ja vaivatonta.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg