Matkailuautojen vuokraus Lappeenrannasta – unohtumaton loma odottaa

Hyödyt matkailuauton vuokrauksesta Lappeenrannassa

Lappeenranta on viehättävä lomakohde, jossa yhdistyvät luonnon kauneus, runsaat vapaa-ajan aktiviteetit ja kulttuurin rikkaus. Vuokraamalla matkailuauton Lappeenrannasta avaat itsellesi mahdollisuuden tutustua alueeseen perusteellisesti ja luoda unohtumattomia lomamuistoja. Jokicaravan tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita matkailuautoja ja asuntovaunuja, jotka täyttävät erilaisten matkustajien toiveet ja tarpeet.

Matkailuautolla liikkuessasi Lappeenrannan ympäristössä pääset nauttimaan luonnon tarjoamista elämyksistä. Voit lähteä vaikkapa patikointiretkelle Repoveden tai Kolin upeisiin kansallispuistoihin. Matkailuauton ansiosta liikkumisesi on vapaata ja voit pysähtyä juuri niissä kohteissa, jotka kiinnostavat sinua eniten, ja ihailla Suomen luontoa juuri sinulle sopivassa tahdissa. Alueen leirintäalueet tarjoavat mukavat puitteet yöpymiseen ja mahdollisuuden tutustua muihin matkailuautoilijoihin. Lappeenrannan seudulta löytyy useita leirintäalueita, jotka tarjoavat laadukkaat palvelut ja ovat omiaan telttailuun sekä karavaanareiden kohtaamispaikoiksi.

Jokicaravan – huippuluokan matkailuautot ja asuntovaunut

Jokicaravan on karavaanialalla tunnettu toimija, joka tarjoaa asiakkailleen huippuluokan matkailuautoja ja asuntovaunuja. Meiltä löydät laadukkaita merkkejä, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Vuokraamme monipuolisesti varusteltuja, mukavia ja turvallisia matkailuautoja ja asuntovaunuja, joista voit valita itsellesi ja matkaseurueellesi sopivimman vaihtoehdon. Tarjoamme myös uuden palvelun, jossa toimitamme matkailuautot ja asuntovaunut suoraan asiakkaan kotiin.

Jokicaravanin kattavat huoltopalvelut takaavat, että vuokraamasi matkailuauto tai asuntovaunu on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Meiltä saat lisäksi kaikki karavaanarille tarpeelliset lisävarusteet ja tuotteet. Kanta-asiakkaanamme nautit myös erikoistarjouksista kemikaaleihin ja kaasuihin liittyen. Jokicaravanin tavoitteena on varmistaa, että matkailuautoilusi on vaivatonta ja miellyttävää alusta loppuun.

Kun päätät vuokrata matkailuauton Lappeenrannasta Jokicaravanilta, pääset helposti tutustumaan Lappeenrannan ja sen ympäristön lumoaviin maisemiin ja nauttimaan matkasi vapaudesta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista:
Imatra, Raisio, Rauma, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Tervajoki, Tuusula, Uusimaa, Tornio, Rovaniemi, Porvoo, Pirkkala, Pori, Pirkanmaa, Nurmijärvi, Nokia, Mikkeli, Lappeenranta, Kempele, Kouvola, Kokkola, Järvenpää, Kalajoki, Keminmaa, Kemi, Hyvinkää, Iisalmi, Hämeenlinna, Alajärvi, Forssa, Tampere, Jyväskylä, Salo, Lohja, Kajaani, Espoo, Helsinki, Vantaa, Kuopio, Oulu, Joensuu, Vaasa ja Turku. Meidän kauttamme löydät sopivan ajoneuvon niin lyhytaikaiseen lomailuun kuin pidempiaikaiseenkin matkantekoon. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä oma matkakumppanisi!