Kysy tarjous Jokicaravanilta ja löydä unelmiesi matkailuauto tai asuntovaunu

Matkailuautojen ja asuntovaunujen valikoima Jokicaravanilla

Jokicaravan on Suomen johtava matkailuautojen ja asuntovaunujen myyjä. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita matkailuautoja ja asuntovaunuja, jotka sopivat kaikenlaisille matkailijoille. Olemme valtuutettu maahantuoja tunnetuille merkeille, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Meiltä löydät varmasti unelmiesi matkailuauton tai asuntovaunun!

Tutustu valikoimaamme sivuillamme tai nettikaravaani.com:issa. Tarjoamme myös mahdollisuuden pyytää tarjousta haluamastasi ajoneuvosta. Voit myös vierailla myymälässämme Joensuussa tai Lappeenrannassa, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan matkailuauton tai asuntovaunun. Uutena palveluna toimitamme ajoneuvot käyttövalmiina suoraan kotiovellesi – kysy lisää tästä kätevästä vaihtoehdosta! Halutessasi voit myös tarjota vanhan asuntoautosi tai matkailuvaunusi vaihdossa. Me ostamme käytetyt ajoneuvot ja tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Lisäksi meiltä löytyvät kaikki karavaanarin tarvitsemat lisävarusteet ja tuotteet. Liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat lisäetuja, kuten kemikaalit ja kaasut kanta-asiakashintaan!

Jokicaravan – luotettava matkailuautojen ja asuntovaunujen kauppias

Jokicaravan on luotettava ja ammattitaitoinen matkailuautojen ja asuntovaunujen kauppias. Olemme palvelleet asiakkaitamme Joensuussa ja Lappeenrannassa jo useiden vuosien ajan ja toimitamme ajoneuvot luotettavasti ja nopeasti koko Suomeen. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua.

Haluamme tehdä matkailuautojen ja asuntovaunujen ostamisesta helppoa ja vaivatonta. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan matkailuauton tai asuntovaunun. Voit luottaa siihen, että kaikki myymämme ajoneuvot ovat huolellisesti tarkastettuja ja laadukkaita. Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin, joten voit luottaa siihen, että ajoneuvosi pysyy aina hyvässä kunnossa.

Ota yhteyttä tai tule käymään Jokicaravanilla ja löydä unelmiesi matkailuauto tai asuntovaunu. Meillä voit tehdä hankinnan turvallisesti ja luottavaisin mielin!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg