Koe vapaus Dethleffs matkailuvaunuilla ja -autoilla

Vapauden tuntu tiellä

Kun arki alkaa tuntua ahtaalle ja kaipaat taukoa, matkailuvaunun tai -auton rattiin tarttuminen tarjoaa ainutlaatuisen vapauden tunteen. Dethleffs, tunnettu saksalainen matkailuajoneuvojen valmistaja, on suunnitellut ajoneuvonsa juuri tätä vapautta silmällä pitäen. Jokicaravanin kautta voit löytää juuri sinulle sopivan Dethleffsin mallin, joka vie sinut ja perheesi turvallisesti ja mukavasti kohti uusia seikkailuja. Olipa kyseessä viikonloppureissu lähimetsään tai pidempi loma Euroopan halki, Dethleffsin matkailuvaunut ja -autot ovat luotettavia kumppaneita matkallasi.

Jokicaravanin asiantunteva henkilökunta Joensuussa ja Lappeenrannassa auttaa sinua valitsemaan oikean ajoneuvon tarpeisiisi. Meiltä saat myös kattavat lisäpalvelut, kuten käyttövalmiina toimituksen suoraan kotiovellesi. Tämä uusi palvelu säästää aikaa ja vaivaa, sillä voit aloittaa matkasi heti ilman ylimääräisiä järjestelyjä. Dethleffsin matkailuajoneuvoilla varustettuna voit unohtaa arjen kiireet ja antautua tien päälle tuomaan vapauden tunteeseen.

Laadukkaat palvelut ja vaihtoehdot

Jokicaravan ei ole pelkästään ajoneuvojen myyjä, vaan tarjoamme myös monipuolisia palveluita matkailuajoneuvojen omistajille. Meiltä saat kaikki tarvittavat huoltopalvelut, jotta matkasi sujuisi aina ongelmitta. Lisäksi, jos haluat päivittää matkailuajoneuvosi tai tarvitset uuden, voit tarjota vanhaasi vaihdossa. Ostamme käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot, joten voit luottaa siihen, että saat vanhasta ajoneuvostasi reilun hyvityksen.

Karavaanarin elämässä tärkeät lisävarusteet ja tuotteet ovat avainasemassa. Jokicaravanilta löydät kaiken tarvittavan matkailuajoneuvoosi, aina kemikaaleista kaasuihin. Liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat nämä tuotteet edullisemmin, mikä tekee matkailuajoneuvon ylläpidosta sekä edullisempaa että helpompaa. Tutustu laajaan valikoimaamme sivuillamme tai nettikaravaani.com:ssa, ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet ja palvelut. Jokicaravan on täällä tehdäkseen matkailuajoneuvon omistamisesta ja käytöstä mahdollisimman sujuvaa ja nautinnollista.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg