Käytetyt matkailuautot: Edullinen vaihtoehto uuteen reissuun

Kierrätys vaihtoehtona uudelle

Kun hinnat kipuavat ylöspäin ja talous vaatii tiukkaa suunnittelua, monet matkailuharrastajat suuntaavat katseensa käytettyjen mallien tarjontaan. Käytetty matkailuauto tai -vaunu voi tarjota huomattavaa säästöä uuteen verrattuna ilman, että joudut uhraamaan laatua tai varustelutasoa. Jokicaravanilta löydät luotettavasti huolletut ja perusteellisesti tarkastetut vaihtoehdot, jotka varmistavat miellyttävät kilometrit maanteillä niin lyhyillä kuin pidemmilläkin matkoilla!

Käytettyjen malliemme kirjo on monipuolinen, kattaen useita eri valmistajia, jotka vastaavat erilaisiin käyttötarpeisiin ja mieltymyksiin. Etsitpä sitten kompaktia retkeilyautoa tai tilavampaa asuntoautoa koko perheen käyttöön, löydät sopivan kulkupelin meiltä varmasti vaivatta ja edullisesti. Esimerkiksi käytetyn matkailuauton myötä saatat saada myös enemmän varusteita samaan hintaan, mitä uusi perusmalli tarjoaisi.

Käytetyn ostaminen on myös ympäristöystävällinen ja järkevä teko, sillä se vähentää uuden tuotannon tarvetta ja edistää ajoneuvon käyttöiän pidentämistä. Kierrätysvalikoiman hyödyntäminen ja käytetyn hankkiminen on yksi keino kohti vastuullisempaa matkustamista, maapallo huomioiden. Asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan sinua löytämään sopivan vaihtoehdon, joka vastaa sekä taloudellisia että ekologisia tavoitteitasi.

Laatu ja mukavuus

Laadukkaan matkailuauton merkkejä ovat mm. huolella pidetty sisustus, virheetön tekniikka ja monipuolinen varustelu. Valikoimastamme löytyvät käytetyt matkailuautot ovat läpikäyneet kattavan tarkastusprosessin, jotta voit olla varma kunnosta ja turvallisuudesta. Käytetyn matkailuauton mukavuus ei kalpene uuden rinnalla, sillä monet entiset omistajat ovat sijoittaneet ajoneuvojensa varusteluun ja huolenpitoon.

Meiltä voit löytää käytetyn matkailuauton, joka on varustettu esimerkiksi ilmastoinnilla, lämmitysjärjestelmillä, mukavilla vuoteilla ja täysin varustellulla keittiöllä! Nämä ominaisuudet mahdollistavat nautinnollisen ja helpon matkustamisen. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua valitsemaan ne varusteet, jotka muuttavat matkailuautosi kodiksi tien päällä.

Tarjoamme myös erilaisia rahoitusratkaisuja, jotka tekevät unelmiesi hankinnan mahdolliseksi ilman suurta taloudellista kuormitusta. Rahoitusvaihtoehtomme ovat joustavia, ja maksusuunnitelma voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Voit myös hyödyntää vaihtopalveluamme, jossa nykyisen menopelisi arvo otetaan huomioon osana kauppaa.

Palvelumme kattaa koko Suomen

Palvelemme liikkeissämme Joensuussa ja Lappeenrannassa sekä toimitamme ajoneuvot kotiovellesi koko Suomen alueella! Voit myös tarjota vanhaa asuntovaunuasi tai -autoasi meille vaihdossa – ostamme käytetyt menopelit, ja tarjoamme kaikkiin myymiimme merkkeihin myös kattavat huoltopalvelut.

Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa ja vinkkejä, jotta voit nauttia matkastasi täysin siemauksin. Lisäksi liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat lisäetuja ja alennuksia, esimerkiksi kaasuista. Olitpa sitten hankkimassa ensimmäistä matkailuautoasi tai -vaunuasi unelmiesi road tripille tai olet jo kokenut karavaanari, Jokicaravan on luotettava yhteistyökumppanisi yhteisellä tiellä. Lue lisää ja tutustu meihin: www.jokicaravan.fi

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg