Käytetyn asuntovaunun ostaminen – vinkit hyvän vaihtoehdon löytämiseen

Jokicaravan – luotettava kumppani asuntovaunun ostamiseen

Käytetyn asuntovaunun ostaminen voi olla jännittävä seikkailu, mutta myös hieman haastavaa. Jokicaravan on luotettava ja kokenut kumppani, joka auttaa sinua löytämään hyvän vaihtoehdon tarpeisiisi. Olemme erikoistuneet matkailuvaunujen ja muualla luokittelemattomien moottoriajoneuvojen vähittäiskauppaan, ja toimimme Joensuussa, Lappeenrannassa ja toimitamme ajoneuvot koko Suomeen. Lue lisää vinkkejä, kuinka löytää laadukas käytetty asuntovaunu ja hyödynnä monipuolisia palvelujamme.

Laaja valikoima tunnettuja merkkejä

Jokicaravaniin voit luottaa, sillä olemme valtuutettu maahantuoja ja jälleenmyyjä maineikkaalle Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b -matkailuautoille ja asuntovaunuille. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia malleja ja varustelutasoja, jotta jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto. Tutustu valikoimaamme helposti sivuiltamme tai nettikaravaani.com:ista. Voit myös pyytää tarjouksen tai tulla käymään myymälässämme. Palvelemme mielellämme ja autamme sinua löytämään unelmiesi asuntovaunun tai matkailuauton.

Vaihto – helppo tapa päästä uuteen asuntovaunuun

Haluatko päästä eroon nykyisestä asuntoautostasi tai matkailuvaunustasi? Tarjoamme myös vaihtomahdollisuuden! Ostaessasi uuden asuntovaunun meiltä voit tarjota vanhan ajoneuvosi vaihdossa. Olemme kiinnostuneita käytetyistä asuntovaunuista ja matkailuautoista, ja tarjoamme reilun ja kilpailukykyisen tarjouksen. Meiltä löytyvät myös kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin, joten voit luottaa siihen, että uusi hankintasi on hyvässä kunnossa.

Kanta-asiakkaana etuja ja alennuksia

Jokicaravan haluaa pitää huolta asiakkaistaan, siksi meillä on myös kanta-asiakasohjelma. Liity kanta-asiakkaaksemme ja saat erilaisia etuja ja alennuksia. Esimerkiksi kemikaalit ja kaasut saat kanta-asiakashintaan – näin voit säästää rahaa ja samalla pitää huolen vaunusi hyvästä kunnon säilymisestä. Tarjoamme myös kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet, joten voit hoitaa kaikki tarvitsemasi hankinnat kätevästi samasta paikasta.

Jokicaravan on luotettava ​​kumppani, kun etsit käytettyä asuntovaunua. Hyödynnä laajaa valikoimaamme, vaihtomahdollisuutta ja kanta-asiakasetuja. Olemme täällä auttamassa sinua saavuttamaan unelmiesi matkaseikkailut!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg