Käytetyn asuntovaunun ostaminen huolettomasti – vinkit hyvän kaupan tekemiseen

Jokicaravan: Asuntovaunujen ostaminen huolettomasti

Asuntovaunun ostaminen voi olla jännittävä, mutta samalla hieman stressaavaa. Haluat varmistaa, että teet hyvän kaupan ja saat laadukkaan asuntovaunun, joka kestää käytössäsi pitkään. Jokicaravan on valtuutettu maahantuoja, joka tarjoaa sinulle turvallisen ja huolettoman vaihtoehdon käytetyn asuntovaunun ostamiseen.

Laaja valikoima matkailuvaunuja ja asuntoautoja

Jokicaravanilla on kattava valikoima erilaisia matkailuvaunuja ja asuntoautoja. Meillä on yhteistyösopimukset tunnettujen merkkien, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b, kanssa. Voit tutustua laajaan valikoimaamme kätevästi sivustollamme tai nettikaravaani.com:issa. Tarjoamme asiantuntevaa apua ja neuvoja valitessasi juuri sinulle sopivan asuntovaunun.

Haluatko nähdä asuntovaunun lähietäisyydeltä? Vieraile liikkeessämme Joensuussa tai Lappeenrannassa. Henkilökuntamme auttaa sinua löytämään täydellisen matkailuvaunun tarpeisiisi. Voit myös pyytää tarjouksen suoraan verkossa tai vierailemalla liikkeessämme.

Mukava vaihtoehto – asuntovaunun toimitus suoraan kotiovellesi

Jokicaravan tarjoaa myös miellyttävän ja kätevän vaihtoehdon asuntovaunun ostamiseen. Toimitamme asuntovaunun suoraan kotiovellesi, täysin valmiina käyttöön. Tämä säästää sinulta aikaa ja vaivaa, kun voit aloittaa matkailun heti ilman huolta asuntovaunun kuljetuksesta tai valmistelusta.

Riippumatta siitä, missä päin Suomea asut, voimme toimittaa valitsemasi asuntovaunun suoraan kotiisi. Kysy lisää tästä palvelusta, kun olet tekemässä kauppaa kanssamme. Haluamme varmistaa, että sinulla on paras mahdollinen ostokokemus ja nautit uudesta matkailuvaunustasi heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Tarjouspyynnöt ja vaihto vanhasta asuntovaunusta

Jos sinulla on vanha asuntovaunu tai matkailuauto, voit tarjota sitä vaihdossa uutta ostaessasi. Me ostamme käytettyjä asuntovaunuja ja matkailuautoja ja tarjoamme kaikkiin myymiimme merkkeihin kattavat huoltopalvelut. Haluamme tehdä asuntovaunun vaihtamisen mahdollisimman helpoksi sinulle.

Täydelliset lisävarusteet karavaanarille

Jokicaravan tarjoaa myös laajan valikoiman karavaanarin tarvitsemia lisävarusteita ja tuotteita. Jos tarvitset kemikaaleja tai kaasua, voit saada ne kanta-asiakashintaan liittymällä kanta-asiakkaaksemme. Haluamme tarjota sinulle kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta, jotta voit keskittyä matkailun ja seikkailuiden suunnitteluun.

Lisäämällä Jokicaravan tuotteita ja palveluita matkailuvarustukseesi, voit olla varma, että sinulla on kaikki tarvittava mukavaan ja turvalliseen matkailuun. Me olemme täällä auttamassa sinua valitsemaan oikean asuntovaunun ja tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen palvelun ennen ja jälkeen kaupan.

Liity sinäkin Jokicaravanin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja kokeile asuntovaunun ostamista huolettomasti. Meidän ammattitaitomme ja laaja valikoimamme takaavat sen, että löydät juuri sinulle sopivan matkailuvaunun tai asuntoauton. Tervetuloa!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg