Käytettyjä matkailuautoja Jokicaravanilla: Säästä rahaa

Miksi valita käytetty matkailuauto?

Käytetyn matkailuauton hankinta on erinomainen tapa säästää rahaa. Uudet matkailuautot voivat olla kalliita, mutta käytetyt tarjoavat usein samanlaista laatua ja mukavuutta huomattavasti edullisempaan hintaan. Jokicaravanilla on laaja valikoima käytettyjä matkailuautoja, jotka on tarkastettu ja huollettu huolellisesti.

Käytetyn matkailuauton valitseminen ei tarkoita, että joutuisit tinkimään laadusta. Meillä on tarjolla monia tunnettuja merkkejä, kuten Dethleffs, Sunlight ja Weinsberg. Näiden merkkien matkailuautot ovat tunnettuja kestävyydestään ja luotettavuudestaan, joten voit olla varma, että saat rahoillesi vastinetta.

Laaja valikoima ja asiantunteva palvelu

Jokicaravanilla on kattava valikoima käytettyjä matkailuautoja, joista löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Meillä on tarjolla eri kokoisia ja mallisia matkailuautoja, jotka sopivat niin pienille perheille kuin suuremmillekin seurueille. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai tulla käymään myymälöissämme Joensuussa ja Lappeenrannassa.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan matkailuauton. Meillä on vuosien kokemus alalta, ja osaamme vastata kaikkiin kysymyksiisi. Voit myös pyytää tarjouksen suoraan verkkosivuiltamme, mikä tekee ostamisesta helppoa ja vaivatonta.

Vaihtoehtona vaihto ja huoltopalvelut

Jos sinulla on jo matkailuauto tai asuntovaunu, voit tarjota sitä vaihdossa uuteen. Me ostamme käytetyt matkailuautot ja asuntovaunut, ja tarjoamme niistä reilun hinnan. Tämä tekee uuden matkailuauton hankinnasta entistäkin edullisempaa ja helpompaa.

Lisäksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Voit luottaa siihen, että matkailuautosi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa, kun se on huollettu ammattilaistemme toimesta. Tämä lisää matkailuautosi käyttöikää ja varmistaa, että se toimii moitteettomasti kaikilla reissuillasi.

Käyttövalmiit toimitukset ja lisävarusteet

Uutena palveluna toimitamme matkailuautot ja asuntovaunut käyttövalmiina suoraan kotiisi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia mistään – me hoidamme kaiken puolestasi. Voit aloittaa lomasi heti, kun ajoneuvo saapuu kotiovellesi.

Meiltä löydät myös kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet. Olipa kyseessä kemikaalit, kaasut tai muut tarvikkeet, meillä on kaikki mitä tarvitset. Liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat nämä tuotteet edulliseen kanta-asiakashintaan.

Yhteenveto

Käytetyn matkailuauton hankinta Jokicaravanilta on fiksu valinta, joka säästää rahaa ja tarjoaa laadukasta matkailua. Laaja valikoimamme, asiantunteva palvelumme ja kattavat huoltopalvelumme tekevät meistä luotettavan kumppanin matkailuauton hankinnassa. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä – autamme sinua löytämään unelmiesi matkailuauton.

Muista myös hyödyntää uudet palvelumme, kuten käyttövalmiit toimitukset ja kattavat lisävarusteet. Näin voit nauttia matkailusta ilman huolia ja keskittyä olennaiseen – lomailuun ja rentoutumiseen.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg