Käytettyjen asuntovaunujen takuut ja palautusoikeudet: Mitä odottaa?

Takuut käytetyissä asuntovaunuissa

Kun investoit käytettyyn asuntovaunuun, haluat varmistaa, että saat rahoillesi vastinetta. Jokicaravan ymmärtää tämän ja tarjoaa siksi kattavia takuita käytetyille asuntovaunuille. Takuun laajuus voi vaihdella iän, merkin ja mallin mukaan, mutta voit odottaa saavasi suojaa tärkeimpien komponenttien, kuten jääkaapin, lämmitysjärjestelmän ja vesipumpun osalta. Tarkistamme jokaisen asuntovaunun perusteellisesti ennen myyntiä, jotta voimme tarjota sinulle luotettavan ja turvallisen matkakumppanin.

On tärkeää huomioida, että takuuehdot on määritelty selkeästi ja ne kannattaa lukea huolellisesti ennen ostopäätöksen tekemistä. Jokicaravanin asiantunteva henkilökunta on aina valmis auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi liittyen takuuseen, jotta voit tehdä huolettoman kaupan. Muista, että käytetyn asuntovaunun takuu voi olla rajoitetumpi verrattuna uuteen, mutta se on silti arvokas etu, joka tuo mielenrauhaa matkailuun.

Palautusoikeus ja sen ehdot

Ostopäätöksen jälkeen saattaa joskus ilmetä tilanteita, joissa asuntovaunu ei vastaakaan odotuksiasi tai tarpeitasi. Jokicaravan haluaa varmistaa, että olet täysin tyytyväinen hankintaasi, minkä vuoksi tarjoamme selkeät palautusehdot käytetyille asuntovaunuille. Palautusoikeus antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa asuntovaunu tietyssä ajassa, mikäli se ei täytä sovittuja vaatimuksia tai siinä ilmenee piileviä vikoja, jotka eivät olleet tiedossasi kaupantekohetkellä.

Palautusoikeuden kesto ja ehdot on määritelty kunkin asuntovaunun kohdalla erikseen, ja ne riippuvat monista tekijöistä, kuten asuntovaunun iästä ja kunnosta. Jokicaravan suosittelee, että tutustut näihin ehtoihin huolellisesti ennen kaupan tekemistä. Meidän tavoitteenamme on tarjota läpinäkyvää ja reilua palvelua, jotta voit tehdä ostopäätöksen luottavaisin mielin.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg