Jokicaravan – luotettava ja valtuutettu maahantuoja matkailuautoille ja asuntovaunuille

Jokicaravan – luotettava ja valtuutettu maahantuoja matkailuautoille ja asuntovaunuille

Tervetuloa Jokicaravanin maailmaan, Suomen luotettavimpaan ja valtuutettuun matkailuautojen ja asuntovaunujen maahantuojaan. Toimimme Joensuussa ja Lappeenrannassa, ja palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea. Tarjoamme laajan valikoiman huippumerkkejä, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja luotettavia ajoneuvoja, joilla voi nauttia vapaa-ajasta ja matkailusta täysin siemauksin.

Tarjoamme asiakkaillemme useita tapoja tutustua ja hankkia unelmiensa matkailuauto tai asuntovaunu. Voit tutustua laajaan valikoimaamme joko verkkosivuillamme tai nettikaravaani.com-palvelussa. Voit myös pyytää tarjouksen suoraan, tai ottaa yhteyttä meihin ja tulla käymään liikkeissämme. Uutena palveluna tarjoamme mahdollisuuden toimittaa asuntovaunut ja matkailuautot suoraan kotiovellesi käyttövalmiina. Meiltä löytyy myös kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymälöissämme saatavilla oleviin merkkeihin. Tarjoamme myös kanta-asiakkaillemme erilaisia etuja lisävarusteiden hankintaan, kuten esimerkiksi kemikaalit ja kaasut kanta-asiakashintaan.

Laaja valikoima huippumerkkejä

Keskitymme tarjoamaan asiakkaillemme ainoastaan parhaita maailmanluokan merkkejä. Olemme ylpeitä voidessamme edustaa Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b -matkailuautojen ja asuntovaunujen virallista maahantuojaa Suomessa. Nämä merkit ovat tunnettuja luotettavuudestaan, laadustaan ja innovatiivisista ominaisuuksistaan, jotka tekevät matkailusta mukavaa ja huoletonta. Riippumatta siitä, etsitkö kompaktia matkailuautoa, tilavaa asuntovaunua tai jotain siltä väliltä, meiltä löytyy varmasti juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Jokaiselle merkille on tunnusomaista tinkimätön laatu, moderni muotoilu ja helppokäyttöiset ratkaisut. Voit lähteä matkaan huolettomasti tietäen, että olet valinnut laadukkaan ja turvallisen ajoneuvon. Huippumerkit takaavat myös erinomaisen jälleenmyyntiarvon, joten voit huoletta investoida unelmiesi matkailuautoon tai asuntovaunuun.

Käytettyjen ajoneuvojen osto ja huoltopalvelut

Ostamme myös käytettyjä asuntovaunuja ja matkailuautoja. Haluamme tehdä asiakkaidemme vaihdosta ja päivityksestä mahdollisimman helppoa ja kannattavaa. Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan vaihdossa annetusta ajoneuvosta ja autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan uuden ajoneuvon. Voit luottaa meidän asiantuntemukseemme ja ammattitaitoomme, kun teet päätöstäsi.

Myymiemme merkkien kattavat huoltopalvelut takaavat sen, että autosi tai asuntovaunusi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Voit tuoda ajoneuvosi huoltoon tai korjattavaksi mihin tahansa myymäläämme, ja me varmistamme että se saa parasta mahdollista huolenpitoa. Luotettavat ja koulutetut ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa tarpeissasi ja vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Tervetuloa tutustumaan Jokicaravanin valikoimaan ja maailmaan. Meidän henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan matkailuauton tai asuntovaunun. Palvelumme ei pääty myyntiin, vaan tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut ja lisävarusteet. Liity kanta-asiakkaaksemme ja saat vielä enemmän etuja ja hyötyjä. Astu rohkeasti sisään Jokicaravanin maailmaan ja nauti matkailusta täysillä!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg