Jokicaravan-Hobby-matkailuauto

Hyväkuntoiset vaihtoautot takuulla

Miksi valita vaihtoauto?

Vaihtoautot ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät luotettavaa ja edullista ajoneuvoa. Ne tarjoavat monia etuja verrattuna uusiin autoihin, kuten alhaisemmat hinnat ja pienemmät arvonmenetykset. Lisäksi vaihtoautojen valikoima on laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Me Jokicaravanilla tarjoamme laajan valikoiman hyväkuntoisia vaihtoautoja, jotka on tarkastettu ja huollettu huolellisesti. Tämä takaa, että saat luotettavan ajoneuvon, joka palvelee sinua pitkään. Voit myös luottaa siihen, että kaikki myymämme vaihtoautot ovat läpäisseet tiukat laatuvaatimukset.

Laadukkaat merkit ja mallit

Valikoimastamme löydät tunnettuja ja arvostettuja merkkejä, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Nämä merkit ovat tunnettuja kestävyydestään ja luotettavuudestaan, joten voit olla varma, että saat laadukkaan ajoneuvon. Jokainen vaihtoauto on tarkastettu ja huollettu, jotta se vastaa korkeita laatuvaatimuksiamme.

Meillä on myös laaja valikoima erilaisia malleja, joten voit valita juuri sinulle sopivan ajoneuvon. Olipa tarpeesi sitten pieni ja ketterä matkailuauto tai tilava asuntovaunu, meiltä löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai tulla käymään myymälässämme Joensuussa tai Lappeenrannassa.

Takuulla varustetut vaihtoautot

Kun ostat vaihtoauton meiltä, saat aina takuun. Tämä antaa sinulle mielenrauhaa ja varmuuden siitä, että ajoneuvo on luotettava ja hyväkuntoinen. Takuumme kattaa mahdolliset viat ja ongelmat, joten voit nauttia ajoneuvostasi ilman huolia.

Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että ajoneuvosi pysyy hyvässä kunnossa ja toimii moitteettomasti. Huoltopalvelumme ovat saatavilla koko Suomessa, joten apu on aina lähellä.

Vaihtoauton ostaminen ja myyminen

Meiltä voit ostaa vaihtoauton helposti ja vaivattomasti. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai tulla käymään myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ajoneuvon ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

Voit myös tarjota vanhaa asuntoautoasi tai matkailuvaunuasi vaihdossa. Ostamme käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot, ja tarjoamme niistä reilun hinnan. Tämä tekee uuden ajoneuvon hankkimisesta entistä helpompaa ja edullisempaa.

Lisävarusteet ja kanta-asiakasohjelma

Meiltä löydät myös kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet. Olipa tarpeesi sitten kemikaalit, kaasut tai muut tarvikkeet, meiltä saat ne kaikki. Laadukkaat lisävarusteet tekevät matkailusta entistä mukavampaa ja helpompaa.

Liity myös kanta-asiakasohjelmaamme, niin saat esimerkiksi kemikaalit ja kaasut kanta-asiakashintaan. Kanta-asiakasohjelmamme tarjoaa monia etuja ja alennuksia, joten se on ehdottomasti hyödyllinen kaikille karavaanareille.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg