Dethleffs: Täydellinen kumppani matkailuun

Matkailuautojen ja asuntovaunujen uusi aikakausi

Kun suunnittelet seuraavaa seikkailuasi, matkakumppanin valinta on yhtä tärkeää kuin itse matkakohteenkin. Matkailuautojen ja asuntovaunujen maailmassa on yksi nimi, joka erottuu joukosta laadun ja luotettavuuden ansiosta: Dethleffs. Tämä saksalainen valmistaja on tunnettu korkealaatuisista ajoneuvoistaan, jotka tarjoavat mukavuutta ja toimivuutta kaikille matkailijoille. Jokicaravanin valikoimasta löydät Dethleffsin uusimmat mallit, jotka on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin karavaanareiden tarpeita.

Dethleffsin matkailuautoissa ja asuntovaunuissa yhdistyvät moderni muotoilu, innovatiiviset ratkaisut ja käytännöllisyys. Olipa kyseessä pitkä loma tai viikonloppureissu, nämä ajoneuvot tarjoavat kaiken tarvittavan viihtyisään matkailuun. Jokicaravanin asiantunteva henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin, ja voit luottaa siihen, että saat ajoneuvosi toimitettuna käyttövalmiina minne tahansa Suomessa.

Palvelut, jotka tekevät matkailusta huoletonta

Jokicaravan ei ole pelkästään ajoneuvojen myyjä, vaan tarjoaa myös kattavan valikoiman palveluita, jotka takaavat huolettoman matkailukokemuksen. Meiltä saat kaikki tarvittavat huoltopalvelut, joiden avulla matkailuautosi tai asuntovaunusi pysyy aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Lisäksi, jos haluat päivittää matkailukalustosi, voit tarjota vanhan ajoneuvosi vaihdossa. Ostamme käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot, joten voit huoletta vaihtaa uudempaan malliin.

Karavaanarin elämässä on tärkeää myös oikeanlaisten lisävarusteiden ja tuotteiden saatavuus. Jokicaravanilta löydät kaiken tarpeellisen matkasi onnistumiseen – aina kemikaaleista kaasuihin. Liittymällä kanta-asiakkaaksemme saat nämä tuotteet edullisemmin kanta-asiakashintaan. Me ymmärrämme matkailun intohimon ja haluamme varmistaa, että voit keskittyä nauttimaan matkastasi ilman ylimääräisiä huolia.

Asiakaslähtöisyys ja laatu – Jokicaravanin lupaus

Jokicaravanin toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen ja laadukkaiden matkailuajoneuvojen tarjoamiseen. Palvelemme asiakkaitamme Joensuussa ja Lappeenrannassa, mutta toimitamme ajoneuvot koko Suomeen. Meidän kauttamme saat Dethleffsin lisäksi muita tunnettuja merkkejä, kuten Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Tutustu laajaan valikoimaamme verkkosivuillamme tai nettikaravaani.com:ssa, pyydä tarjous tai tule käymään – me olemme täällä sinua varten.

Uutena palveluna tarjoamme asuntovaunut ja matkailuautot käyttövalmiina suoraan kotiisi. Tämä palvelu on osoitus sitoutumisestamme asiakastyytyväisyyteen ja halustamme tehdä matkailusta mahdollisimman vaivatonta. Kysy lisää ja anna meidän auttaa sinua löytämään täydellinen kumppani matkailuun – Dethleffsin matkailuajoneuvo, joka on valmiina viemään sinut uusiin seikkailuihin.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg