Dethleffs-matkailuvaunut – Laatu ja tyyli yhdistyvät

Saksalaista laatua ja tyylikkyyttä matkailuun

Kun matkailuvaunun valinta on ajankohtaista, laatu ja tyyli nousevat usein kärkikriteereiksi. Dethleffsin matkailuvaunut ovat tunnettuja juuri näistä ominaisuuksista. Ne eivät ainoastaan tarjoa kestävyyttä ja luotettavuutta, vaan myös modernia muotoilua ja viimeisteltyä asumismukavuutta. Jokicaravanin valikoimasta löydät laajan kirjon Dethleffsin matkailuvaunuja, jotka on suunniteltu vastaamaan vaativankin karavaanarin tarpeita. Olipa kyseessä sitten pitkät lomamatkat tai viikonloppureissut, nämä matkailuvaunut tarjoavat kodinomaisen tunnelman minne ikinä suuntaatkin.

Dethleffs on suunnittelussaan kiinnittänyt erityistä huomiota ergonomiaan ja tilankäyttöön. Jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan, jotta matkailuvaunussa liikkuminen ja oleskelu olisi mahdollisimman sujuvaa ja nautinnollista. Jokicaravanin asiantunteva henkilökunta Joensuussa ja Lappeenrannassa auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan matkailuvaunun. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden toimittaa ajoneuvot käyttövalmiina suoraan kotiovellesi, mikä tekee matkailuvaunun hankinnasta entistäkin vaivattomampaa.

Laaja valikoima eri malleja

Jokicaravan ei ole pelkästään matkailuvaunujen ja -autojen myyntiin erikoistunut yritys, vaan tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Me ymmärrämme, että matkailuvaunun hankinta on investointi, joka vaatii asianmukaista huolenpitoa ja ylläpitoa. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, jotta matkailuvaununne pysyy aina tiptop-kunnossa. Olipa kyseessä sitten säännöllinen huolto tai yllättävät korjaustarpeet, voit luottaa Jokicaravanin ammattitaitoiseen henkilökuntaan.

Lisäksi meillä on tarjolla laaja valikoima karavaanarin tärkeitä lisävarusteita ja tuotteita. Meiltä löydät kaiken tarvittavan matkailuvaunusi varusteluun ja ylläpitoon, aina kemikaaleista kaasuihin. Kanta-asiakkaanamme nautit myös erikoistarjouksista ja alennuksista, jotka tekevät matkailuvaunuelämästä entistäkin mukavampaa ja edullisempaa. Ja jos haluat päivittää matkailuvaunusi tai -autosi, voit tarjota vanhan ajoneuvosi vaihdossa – ostamme käytetyt yksilöt ja autamme sinua löytämään uuden, unelmiesi matkakumppanin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous tai tule käymään liikkeissämme, niin autamme sinua valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja saavat kaiken irti matkailuvaunuelämästään. Siksi tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja räätälöimme ratkaisut juuri tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

Joensuun toimipisteemme palvelee kattavasti kaikissa matkailuauto- ja asuntovaunuasioissa. Tutustu laajaan valikoimaamme uusia ja käytettyjä matkailuautoja ja asuntovaunuja, tai tule myymäläämme katsomaan parhaat tarjoukset!

Avoinna arkisin 9-17. La 10-14.

Jokicaravan Oy
Kuurnankatu 20
80100 Joensuu

Lappeenrannan toimipisteestämme löydät uudet ja käytetyt matkailuautot ja matkailuvaunut sekä kattavat huoltopalvelut. Teemme myös kori- ja vauriokorjauksia. Tervetuloa hyville kaupoille!

Myynti ja huolto avoinna arkisin 9-17.
Ajoneuvomyynti tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Soita!

Jokicaravan Lappeenranta
Eteläkatu 3
53500 Lappeenranta

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg