Dethleffs-matkailuautot: Laadukasta matkailua kaikkiin tarpeisiin

Matkailuautojen monipuolisuus ja mukavuus

Matkailuauto on vapauden ja mukavuuden synonyymi. Se tarjoaa ainutlaatuisen tavan kokea uusia paikkoja ja nauttia matkanteosta ilman, että tarvitsee huolehtia majoituksen löytämisestä. Dethleffs-matkailuautojen valikoima on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita, olipa kyseessä sitten viikonloppureissu lähimetsään tai kuukausien kiertomatka Euroopan halki. Jokainen malli on varustettu kodinomaisilla mukavuuksilla, kuten täysin varustellulla keittiöllä, mukavilla vuoteilla ja toimivalla saniteettitilalla, jotta matkailu olisi mahdollisimman nautinnollista.

Dethleffs-matkailuautojen suunnittelussa on otettu huomioon myös ajoneuvojen monikäyttöisyys. Ne soveltuvat niin yksin matkaaville seikkailijoille kuin suuremmillekin perheille. Mallistosta löytyy kompakteja vaihtoehtoja, jotka ovat käteviä kaupunkiympäristössä liikkumiseen, sekä tilavampia malleja, jotka tarjoavat runsaasti asuintilaa ja säilytystilaa pidempiä reissuja varten. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu ajatellen käyttäjän mukavuutta ja ajoneuvon toiminnallisuutta.

Matkailuautojen ympärivuotinen käyttömahdollisuus

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet asettavat omat haasteensa matkailuautoille. Dethleffs on kuitenkin tunnettu kyvystään valmistaa ajoneuvoja, jotka soveltuvat käytettäväksi ympäri vuoden. Lämmitysjärjestelmät, eristys ja muut tekniset ratkaisut takaavat, että matkailuauto tarjoaa lämpimän ja viihtyisän tukikohdan niin kesähelteillä kuin talvipakkasillakin. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia matkailusta kaikkina vuodenaikoina.

Erityisesti talvikäyttöön suunnitellut mallit ovat varustettu tehokkailla lämmitysjärjestelmillä ja eristetyillä vesijärjestelmillä, jotta matkailu olisi mahdollista myös pohjoisen kylmissä olosuhteissa. Lisäksi Dethleffs-matkailuautojen laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely varmistavat, että ajoneuvot kestävät käyttöä vuodesta toiseen.

Matkailuautojen räätälöinti ja lisävarusteet

Yksi matkailuautoilun suurimmista eduista on mahdollisuus räätälöidä ajoneuvo omien toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi. Dethleffs-matkailuautojen kattava lisävarustevalikoima mahdollistaa sen, että voit muokata ajoneuvostasi juuri sellaisen kuin haluat. Olipa kyseessä sitten lisämukavuutta tuovat tekniset varusteet, kuten peruutuskamerat ja ilmastointilaitteet, tai ulkoilmaelämää helpottavat markiisit ja pyörätelineet, voit valita juuri ne lisävarusteet, jotka tekevät matkailustasi entistäkin parempaa.

Jokicaravan tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tutustua laajaan valikoimaan ja valita parhaiten omiin tarpeisiin sopivat lisävarusteet. Asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan oikeat varusteet ja palvelut, jotta matkailuautostasi tulee juuri sellainen kuin toivot. Lisäksi voit hyödyntää kanta-asiakasetuja, jotka tarjoavat lisävarusteet ja tuotteet edullisemmin.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg