Dethleffs: Luotettava valinta matkailuun

Matkailuajoneuvojen luotettavuus ja mukavuus

Kun suunnittelet seuraavaa matkailuseikkailuasi, ajoneuvon luotettavuus ja mukavuus ovat kaksi tärkeintä tekijää, jotka takaavat onnistuneen loman. Matkailuajoneuvojen maailmassa Dethleffs on nimi, joka on synonyymi näille ominaisuuksille. Vuosikymmenten kokemuksellaan Dethleffs on kehittänyt matkailuautoja ja asuntovaunuja, jotka eivät ainoastaan täytä korkeita laatuvaatimuksia, vaan myös tarjoavat kodinomaisen mukavuuden missä tahansa liikutkin.

Jokicaravan, palveleva matkailuajoneuvojen asiantuntija, on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen Dethleffsin kaltaisia luotettavia vaihtoehtoja. Olipa kyseessä pitkä loma tai viikonloppureissu, Jokicaravanin valikoimasta löydät ajoneuvon, joka vastaa tarpeitasi. Meidän kauttamme saat asuntovaunut ja matkailuautot käyttövalmiina suoraan kotiovellesi, mikä säästää aikaa ja vaivaa, jotta voit keskittyä nauttimaan matkastasi.

Monipuoliset palvelut ja asiakaslähtöisyys

Jokicaravanin asiakaslähtöinen palvelu ei rajoitu pelkästään laadukkaiden matkailuajoneuvojen myyntiin. Me ymmärrämme, että matkailuajoneuvon hankinta on suuri investointi, ja siksi tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Huoltopalvelumme varmistavat, että matkailuajoneuvosi pysyy luotettavana kumppanina vuodesta toiseen, ja voit lähteä reissuun huoletta.

Lisäksi, jos haluat päivittää matkailuajoneuvosi tai hankkia ensimmäisen asuntovaunusi, voit tarjota vanhaa ajoneuvoasi vaihdossa. Me ostamme käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot, mikä tekee uuden ajoneuvon hankinnasta entistäkin helpompaa. Jokicaravanin asiantunteva tiimi auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon laajasta valikoimastamme, joka kattaa Dethleffsin lisäksi muita tunnettuja merkkejä kuten Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b.

Karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet

Matkailuajoneuvon mukavuus ei rajoitu vain ajoneuvon sisätiloihin, vaan myös oikeanlaiset lisävarusteet ovat avainasemassa viihtyisän matkailukokemuksen luomisessa. Jokicaravan tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman karavaanarin tärkeitä lisävarusteita ja tuotteita. Meiltä löydät kaiken tarvittavan matkailuun, olipa kyseessä sitten markiisit, pyörätelineet tai navigointilaitteet.

Kanta-asiakkaanamme nautit erityiseduista, kuten alennetuista hinnoista kemikaaleihin ja kaasuihin. Liittyminen kanta-asiakasohjelmaamme on helppoa ja tuo mukanaan välittömiä etuja. Tutustu tuotevalikoimaamme verkkosivuillamme tai nettikaravaani.com:ssa, ja löydä kaikki tarvitsemasi varusteet seuraavalle matkailuautosi tai asuntovaunusi reissulle.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg