Dethleffs – Laadukkaat ja luotettavat asuntovaunut

Miksi valita laatu ja luotettavuus?

Kun suunnittelet seuraavaa karavaanarimatkaasi, kulkupelin valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä. Laadukas ja luotettava asuntovaunu takaa huolettoman loman ja pitkäikäisen kumppanuuden tien päällä. Jokicaravan tarjoaa asiakkailleen vain parasta, ja siksi valikoimamme kattaa markkinoiden tunnetut ja arvostettuimmat merkit. Nämä merkit ovat tunnettuja muun muassa kestävyydestään ja laajoista toiminnallisuuksistaan. Valitsemalla laadukkaan vaunun investoit paitsi matkustusmukavuuteen, myös turvallisuuteen ja jälleenmyyntiarvoon.

Laadukkaan vaunun tunnistaa sen huolellisesta viimeistelystä, käytännöllisistä tilajärjestelyistä ja korkeatasoisista materiaaleista. Jokicaravanin valikoimasta löydät tuotteet, jotka on suunniteltu suomalaiseen ilmastoon ja maasto-olosuhteisiin sopiviksi. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua ja voimme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaunun, olipa kyseessä sitten lähelle suuntautuva viikonloppureissu tai pidemmät lomamatkat.

Jokicaravanin kattavat palvelut

Tee asuntovaunun hankinnasta helppoa! Jokicaravanin asiakkaana et vain hanki menopeliä, vaan saat käyttöösi kattavan palvelukokonaisuuden: Meiltä saat asuntovaunut ja -autot käyttövalmiina suoraan kotiovellesi, mikä säästää aikaa ja vaivaa ennen reissuun lähtöä. Lisäksi, jos sinulla on vanha asuntovaunu tai -auto, voit tarjota sitä vaihdossa uuteen – me ostamme käytetyt yksilöt ja autamme sinua päivittämään matkailukalustosi vaivattomasti.

Kaikkiin myymiimme merkkeihin tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut, joten voit luottaa siihen, että vaunusi pysyy hyvässä kunnossa vuodesta toiseen. Lisäksi meiltä löytyy kaikki tarvittavat lisävarusteet ja tuotteet, jotka tekevät matkailusta entistä nautinnollisempaa. Kanta-asiakkaanamme saat lisäetuja, kuten alennuksia kemikaaleista ja kaasuista, jotka ovat karavaanarin arjessa välttämättömiä. Ota yhteyttä netissä tai poikkea paikan päälle liikkeisiimme Joensuussa tai Lappeenrannassa!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg