Asuntovaunut myytävänä – Katso tarjouksemme

Laaja valikoima asuntovaunuja

Meillä Jokicaravanilla on laaja valikoima asuntovaunuja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Tarjoamme tunnettuja merkkejä kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@B. Näiden merkkien asuntovaunut ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään.

Valikoimastamme löydät niin pienet ja kevyet vaunut kuin suuremmat ja ylelliset mallit. Jokainen vaunu on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja käytännöllisyyttä matkailuun. Voit tutustua valikoimaamme verkkosivuillamme tai tulla käymään myymälöissämme Joensuussa ja Lappeenrannassa.

Käytetyt asuntovaunut ja vaihtomahdollisuudet

Jos etsit edullisempaa vaihtoehtoa, meillä on myös laaja valikoima käytettyjä asuntovaunuja. Kaikki käytetyt vaunumme ovat tarkastettuja ja huollettuja, joten voit luottaa niiden laatuun. Käytetyt vaunut tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen ja ovat hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi asuntovaunuksi.

Voit myös tarjota vanhaa asuntovaunuasi tai matkailuautoasi vaihdossa. Ostamme käytetyt vaunut ja tarjoamme niistä reilun hinnan. Vaihtomahdollisuus tekee uuden vaunun hankinnasta entistä helpompaa ja edullisempaa.

Toimitus kotiin käyttövalmiina

Uutena palveluna tarjoamme asuntovaunujen ja matkailuautojen toimituksen suoraan kotiisi. Tämä tekee vaunun hankinnasta vaivatonta ja säästää aikaa. Toimitamme vaunut käyttövalmiina, joten voit lähteä matkalle heti toimituksen jälkeen.

Palvelumme kattaa koko Suomen, joten asuinpaikkasi ei ole esteenä. Kysy lisää toimitusmahdollisuuksista ja hinnoista asiakaspalvelustamme. Haluamme tehdä vaunun hankinnasta mahdollisimman helppoa ja mukavaa.

Kattavat huoltopalvelut

Meiltä saat myös kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Säännöllinen huolto pidentää vaunusi käyttöikää ja varmistaa sen turvallisuuden. Huoltopalvelumme sisältää kaiken tarvittavan, kuten jarrujen tarkastuksen, kaasulaitteiden huollon ja vesijärjestelmän puhdistuksen.

Voit varata huollon helposti verkkosivujemme kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme. Huoltopalvelumme on saatavilla sekä Joensuussa että Lappeenrannassa. Liity myös kanta-asiakkaaksemme, niin voit saada huoltopalvelut ja muut tuotteet edullisempaan hintaan.

Lisävarusteet ja tarvikkeet

Meiltä löydät myös kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tarvikkeet. Valikoimassamme on muun muassa kemikaalit, kaasut, aurinkopaneelit ja markiisivarusteet. Laadukkaat lisävarusteet tekevät matkailusta entistä mukavampaa ja turvallisempaa.

Voit tutustua lisävarustevalikoimaamme verkkosivuillamme tai myymälöissämme. Haluamme tarjota sinulle kaiken tarvittavan onnistuneeseen matkailuun.

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg