Asuntovaunun vuokraus Lappeenrannasta – nauti vapaudesta ja luonnosta

Jokicaravan – Asuntovaunun vuokraus Lappeenrannasta

Jokicaravan on Matkailuvaunujen ja muualla luokittelemattomien moottoriajoneuvojen vähittäiskauppaan erikoistunut yritys. Valtuutettuna maahantuojana meillä on laaja valikoima Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b -matkailuautoja ja asuntovaunuja. Palvelemme asiakkaitamme niin Joensuussa kuin Lappeenrannassa, ja toimitamme ajoneuvot koko Suomeen.

Etsitkö täydellistä tapaa nauttia vapaudesta ja luonnosta? Haluaisitko tehdä unohtumattomia elämyksiä luonnon keskellä, poissa kaupungin kiireestä? Asuntovaunun vuokraus Lappeenrannasta Jokicaravanilta on ratkaisu juuri sinulle. Tarjoamme laadukkaita ja turvallisia vuokrausvaunuja, jotka varmistavat mukavan ja huolettoman matkailuelämyksen. Vuokraa asuntovaunu Jokicaravanilta ja koe itsesi vapaa-ajan kuninkaaksi!

Laaja valikoimamme ja palvelut

Jokicaravanin valikoimasta löydät juuri sinulle sopivan asuntovaunun matkailutarpeisiisi. Olit sitten matkustamassa yksin, kaksin tai isommalla porukalla, meiltä löytyy vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin. Laatumerkit kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b takaavat korkealaatuisen ja luotettavan asuntovaunun, jossa voit nauttia matkailusta huolettomasti. Tutustu valikoimaamme sivuillamme tai nettikaravaani.com -sivustolla ja löydä unelmiesi asuntovaunu.

Asuntovaunun vuokraus Jokicaravanilta on helppoa ja vaivatonta. Tarjoamme asiakkaillemme myös uuden palvelun, jossa toimitamme asuntovaunut ja matkailuautot suoraan kotiisi käyttövalmiina. Tämä mahdollistaa matkailun huolettomuuden ja vaivattomuuden, sillä voit aloittaa loman suoraan kotiovelta. Lisäksi meillä on kattavat huoltopalvelut kaikille myymillemme merkeille. Tarjoamme myös kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet. Liity kanta-asiakkaaksemme ja hyödynnä monia etuja, kuten kanta-asiakashinnat kemikaaleista ja kaasuista.

Haluatko päivittää vanhan asuntoautosi tai matkailuvaunusi? Jokicaravan ostaa käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot. Tarjoamme reilun hinnan käytetyistä ajoneuvoista ja huolehdimme tarvittavista paperitöistä. Ostaessasi uuden asuntovaunun tai matkailuauton meiltä, voit luottaa siihen, että tarjoamme kattavat huoltopalvelut ja varaosat kaikkiin myymiimme merkkeihin.

Jokicaravan on luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani matkailuautojen ja asuntovaunujen alalla. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita sekä ammattitaitoista huoltopalvelua. Ota yhteyttä jo tänään ja varaa asuntovaunu Jokicaravanilta – nauti vapaudesta ja luonnosta!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg