Asuntovaunun vuokraus Lappeenrannassa – nauti matkailusta

Tutustu laajaan valikoimaamme

Jokicaravan on asuntovaunujen ja matkailuautojen valtuutettu maahantuoja Suomessa. Meiltä löytyy laaja valikoima laadukkaita ja luotettavia merkkejä, kuten Dethleffs, Sunlight, Weinsberg, Knaus, Hobby ja T@b. Riippumatta siitä, etsitkö pientä retkiautoa, tilavaa asuntovaunua perhelomalle tai jotain siltä väliltä, meiltä löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Voit tutustua valikoimaamme sivuillamme tai nettikaravaani.com-sivustolla. Jos haluat lisätietoja jostakin tietystä mallista tai haluat pyytää tarjouksen, ota rohkeasti yhteyttä! Meiltä saat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, joka auttaa sinua löytämään täydellisen matkailuajoneuvon tarpeisiisi.

Olemme ylpeitä tarjoamastamme uudesta palvelusta, jossa toimitamme asuntovaunut ja matkailuautot käyttövalmiina suoraan kotiisi. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa seikkailusi heti, kun saat matkailuajoneuvosi. Kysy lisätietoja tästä kätevästä palvelusta! Huomaathan myös, että voit tarjota vanhaa asuntoautoa tai matkailuvaunua vaihdossa. Ostopalvelumme mahdollistaa vanhan ajoneuvosi myymisen meille, joka helpottaa uuden ajoneuvon hankintaa. Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin. Voit luottaa ammattitaitoiseen tiimiimme, joka huoltaa ja korjaa ajoneuvosi tarpeen vaatiessa. Lisäksi meiltä löytyy kaikki karavaanarin tärkeimmät lisävarusteet ja tuotteet. Olitpa sitten tarvitsemassa kemikaaleja, kaasuja tai muita tarvikkeita, me voimme auttaa sinua. Liity kanta-asiakkaaksemme ja saat lisäetuja, kuten kanta-asiakashintaisia tuotteita. Jokicaravan on palveleva ja luotettava kumppanisi matkailuajoneuvoasioissa!

Matkailun iloa Lappeenrannassa

Kun ajattelet matkailua Lappeenrannassa, haluat varmasti kokea vapauden ja joustavuuden, joita asuntovaunun tai matkailuauton vuokraaminen tarjoaa. Asuntovaunun vuokraaminen on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat nauttia matkailusta täysillä. Voit tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön omassa tahdissasi ja pysähtyä missä haluat. Jokicaravan tarjoaa laadukkaat ja hyvin varustellut asuntovaunut vuokralle Lappeenrannassa, jotta voit tehdä matkastasi ainutlaatuisen ja ikimuistoisen.

Lappeenrannassa riittää nähtävää ja koettavaa. Voit vierailla kauniissa Linnoituksessa, joka tarjoaa upeat näkymät Saimaan järvimaisemaan. Voit myös tutustua kaupungin moniin puistoihin ja viheralueisiin, jotka tarjoavat rauhallisen ympäristön rentoutumiseen. Saimaan kanava on myös käymisen arvoinen kohde, jossa voit nähdä laivojen kulkevan sulkuporttien läpi. Lisäksi Lappeenrannasta käsin on helppo lähteä tutustumaan Saimaan saariin ja nauttimaan vesistön tarjoamista aktiviteeteista, kuten kalastuksesta ja veneilystä.

Matkustaminen asuntovaunulla tai matkailuautolla antaa sinulle vapauden valita majoituspaikkasi. Olipa suunnitelmissasi yöpyä leirintäalueella, puistossa tai jopa rannalla, asuntovaunu tai matkailuauto tarjoaa kodikkaan ja mukavan ympäristön. Jokicaravanin vuokra-asuntovaunut ovat hyvin varusteltuja, jotta voit nauttia kaikista mukavuuksista matkasi aikana. Huolehdimme siitä, että saat kaiken tarvitsemasi – keittiön, makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja viihtyisän oleskelutilan. Voit unohtaa hotellivaraukset ja matkustaa missä ja milloin haluat, luottaen Jokicaravanin luotettaviin vuokraajoneuvoihin.

Jokicaravan on paras valinta asuntovaunun vuokraamisessa Lappeenrannassa. Varmista, että teet oikean päätöksen ja anna meille mahdollisuus tarjota sinulle täydellinen matkailukokemus. Ota yhteyttä ja varaa asuntovaunu tai matkailuauto jo tänään – unelmiesi seikkailu odottaa sinua!

Ostamme ja myymme ajoneuvoja myös näistä kaupungeista

Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Porvoo, Salo, Kotka, Kokkola, Hyvinkää, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Kirkkonummi, Rauma, Kerava

Myymme käytettyjä ajoneuvoja mm seuraavilta merkeiltä

Adria, Adriatik, Beachy, Bürstner, Cabby, California, Capron, Carado, Carthago, CasaCar, Challenger, Ci, Concorde, Dethleffs, Due Erre, Elnagh, EuraMobil, Fendt, Fix-Ten, Flair, Grand California, Heku, Hobby, Hymer, Itineo, Iveco, Kabe, Kafi, Karmann, Knaus, Kulkuri, LMC, Matkaaja, Mc-Louis, Münsterland, Niesmann+Bischoff, Poksi, Polar, Pössl, Rapido, Reimo, Rimor, Roadcar, Rotec, Sea, Sharky, Solifer, Sunlight, T-at-B, Tabbert, Weinsberg